Monday, 7 May 2012

Cita-cita aku? ==


CITA-CITA AQ??
 Mak bapak klo tak tanya anak nk jdi ape ble besar nnti memang x sah r..Klo x tanye tu nmpak sgt x prihatin ngan anak2..
Mak abah aq pun sama gak.
"Ble besar nk jdi ape?" suatu hari mak bertanya.
"Vien nk jdi polis." jwb aq tanpa ragu2.
PMR aq dpt 1B 3C 3D,trokkn result aq ni??
Skunk aq amek klz aliran sastera.
"Additional Maths,Maths,Sains,BI,BM,Akaun,Sejarah,n BC." Ad 7 subject...
Aq pling x ske ADD MATHS..Aq xtaw la npe..Arghhhh....Stress!!


BELAJAR, bELAJAR dan bELAJAR.


NO SOCIAL LIFE.
HIDUP DENGAN BUKU.
HARI-HARI BUKU.
JADI ULAT BUKU.
MAKAN BUKU HARI-HARI.
GILA BUKU..BUKU DAN BUKU.
Result:HAMPEH!
Sebab: TENSION

Sorry that I luf u

Awk..Ble awk nmpk post ni,hrp awk taw..Sy syg awk lbih dripd nyawa sy sndiri.Sy tol2 cintekn awk..Sy taw sy da wt awk sdh krn sy..Xpi sy x ingin wt cm tu.. :'( Sry,I very love you!! Hope you will know.. :'(  Sy jnji xkn wt awk sdh agy,CAPITAL M...

Wednesday, 2 May 2012


Jgn mencintai kalo x setia,Jgn berjanji kalo x sanggup tepati !Sbb msj pompuan tu,ko tros tglkn aq..Ko trus wt aq cm smph..!
Aq tgk fb die,wall die,die da hepi,da lupe kan aq,da blh wall 2 wall ngn pmpuan len,da nmpk die senyum,so die da oke lah to ! Die da x rase sedey,hmmm .. xpi knp aq nk setiap ari merindui dia agy , npe aku still na 2gu dia agy ! Sedangkan aq taw dia da x kan milik aq agy ! EEEE, bile lah aq baru nk terima hakikat dia bkn milik aku agy ! Serius lah aq x sanggup nk lepaskan die ! bahagiakah aq ble dia bahagia ! die block fb aq agy , mase die x block fb aq,boley la aq skodeng-2 gmbo dan wall dia agy,xpi skunk da x ley ! hmm ! Aq sedo aq sape utk die agy,die da x perlukan aq ! Aku SAYANG die ! tolong la dtg blek kt aq ! Die ajar aku mcm-2 , xpi knp die nk tglkn aq agy ? Even die da sakitkan aty aq xpi aq tetap syg die agy !       Ape-2 pon , aku still taley lupekan die , aq hrp die pon same x kan lupe kan aq ! Aq teringat blek kenangan manis kite :( Aku hrp die x kan lupe kn kenangan2 aq dan die :(